HORDEUR VOOR DE SCHUIFPUI KOPEN: GRATIS BEZORGING

Heeft u thuis een mooie schuifpui die uw huis verbindt met uw tuin? Dan wilt u deze graag openzetten als het mooi weer is. Het grote nadeel van open schuifpuien met mooi weer is dat er allemaal insecten en beesten binnen komen. En het laatste wat u wilt is lek gestoken worden. De ideale oplossing hiervoor is een hordeur voor de schuifpui. Door de hordeur voor de schuifpui te plaatsen kunt u genieten van frisse lucht en licht van buiten én zicht naar buiten. Daarnaast creëert u ook een groter gevoel van ruimte, terwijl u zonder zorgen insecten en beesten buiten laat. 

Er zijn verschillende opties mogelijk met horren voor de schuifpui: 

  • Een plissé hordeur voor schuifpuien
  • Schuifpui hor met een enkele deur of twee deuren die naar elkaar sluiten?
  • Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere hordeuren aan elkaar te koppelen zodat deze een grote afstand kan overbruggen

STEL UW EIGEN HORDEUR SCHUIFPUI SAMEN

Bij HorrenGigant kunt u eenvoudig uw eigen hordeur schuifpui samenstellen. In een paar eenvoudige stappen maakt u uw hor op maat voor de schuifpui: 

  1. Kies bij ‘type deur’ voor een schuifpui
  2. Kies het type plisséhor voor de schuifpui 
  3. Stel de schuifpui hor samen
    Denk hierbij aan de maten, plek waar de schuifpui hor wordt gemonteerd, enkele of twee deuren en de kleur van het profiel.
  4. Kies de accessoires die u wilt zien bij uw hor  

Als u de stappen hebt doorlopen, dan heeft u succesvol uw hordeur voor uw schuifpui samengesteld. Misschien wilt u ook een inzethor samenstellen voor uw ramen?

IS EEN HOR VOOR EEN SCHUIFPUI OVERAL TE PLAATSEN?

Een hordeur voor uw schuifpui is eenvoudig te plaatsen. Dit type hor is in vrijwel ieder kozijn te plaatsen. Wij bieden een uitgebreid aanbod in de maatvoering, voor elke schuifpui is er een hor beschikbaar. Zo kunnen de plissé hordeuren voor schuifpuien naar elkaar toe geschoven worden, daardoor worden grote breedtes overbrugd. Deze horren voor schuifpuien kunnen ook gekoppeld worden door middel van een koppelprofiel waarmee één grote deur wordt gecreëerd.

Mocht u een schuine dorpel (aflopende drempels) hebben bij uw schuifpui, dan is dit eenvoudig te corrigeren. Met behulp van een schuine ondergeleider is het eenvoudig om de plissé hordeur eenvoudig te bedienen.

HOE ONDERHOUDT U EEN HOR VOOR EEN SCHUIFPUI?

Een schuifpui hordeur is in principe onderhoudsvrij en kan zowel binnen als buiten het huis gebruikt worden. Als de hordeur buiten gebruikt wordt, dan wordt het aangeraden om regelmatig de ondergeleider schoon te maken. De schuifpui horren blijven dan probleemloos werken. 

Een hordeur schuifpui is eenvoudig te verwijderen en op te bergen. Door middel van de handige montageclips kunt u deze eenvoudig demonteren. Het terugplaatsen van de hor is hierdoor ook zeer eenvoudig.

Ook een hor voor uw raam bestellen? Bekijk dan ook onze raamhorren!