Hordeur schuifpui

Heeft u thuis een mooie schuifpui die uw huis verbindt met uw tuin? Dan wilt u deze graag openzetten als het mooi weer is. Het grote nadeel van open schuifpuien met mooi weer is dat er allemaal insecten en beesten binnen komen. En het laatste wat u wilt is lek gestoken worden. De ideale oplossing hiervoor is een hordeur voor de schuifpui. Door de hordeur voor de schuifpui te plaatsen kunt u genieten van frisse lucht en licht van buiten én zicht naar buiten. Daarnaast creëert u ook een groter gevoel van ruimte, terwijl u zonder zorgen insecten en beesten buiten laat.

Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & 50% stiller + exclusief bij        Horrengigant verkrijgbaar!  ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

IS EEN HOR VOOR EEN SCHUIFPUI OVERAL TE PLAATSEN?

Een hordeur voor uw schuifpui is eenvoudig te plaatsen. Dit type hor is in vrijwel ieder kozijn te plaatsen. Wij bieden een uitgebreid aanbod in de maatvoering, voor elke schuifpui is er een hor beschikbaar. Zo kunnen de plissé hordeuren voor schuifpuien naar elkaar toe geschoven worden, daardoor worden grote breedtes overbrugd. Deze horren voor schuifpuien kunnen ook gekoppeld worden door middel van een koppelprofiel waarmee één grote deur wordt gecreëerd.

Mocht u een schuine dorpel (aflopende drempels) hebben bij uw schuifpui, dan is dit eenvoudig te corrigeren. Met behulp van een schuine ondergeleider is het eenvoudig om de plissé hordeur eenvoudig te bedienen.

> Verzending = gratis: Bekijk nu de inzethorren!