Maatwerk muggendeuren

De meest gebruikte en beste oplossing voor een deur of een deur is de plissé muggendeur. De plissé muggendeur is zeer makkelijk zelf te plaatsen en past in vrijwel ieder kozijn. Mede door het grote aanbod in maatvoering is er voor iedere deur een oplossing. De plissé muggendeur systemen kunnen naar elkaar toe worden gebruikt in een situatie waarbij grote breedtes overbrugt dienen te worden. De plissé muggendeur kan ook gekoppeld worden door middel van een koppelprofiel waarmee één grote deur gecreëerd wordt.

Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & 50% stiller + exclusief bij        Horrengigant verkrijgbaar!  ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

Schuifpui met plissé muggendeur

Schuine dorpels bij schuifpuien zijn makkelijk te corrigeren door een optionele schuine ondergeleider te plaatsen zodat de plissé muggendeur gemakkelijk te bedienen is. Indien de plissé muggendeur op het kozijn gemonteerd wordt kan men gebruik maken van een zogenaamde op de dag set. Hiermee maakt u een “kozijn op een kozijn”. Deze oplossing is ook ideaal als u een grote raampartij heeft in uw appartement wat gesitueerd is op grote hoogte en toch gebruik wil maken van horren.

Frans balkon

Voor een zogenaamd frans balkon is de plissé muggendeur een uitkomst. Een plissé muggendeur wordt op maat geleverd waardoor altijd het perfecte resultaat behaald wordt.

Diverse kleuren profielen

De profielen van de plissé muggendeur zijn gemaakt van aluminium en in diverse standaard kleuren gemoffeld. Uiteraard is het ook mogelijk om uw plissé muggendeur in ieder gewenste kleur te laten moffelen. De kunststof onderdelen van de plissé muggendeur zijn van hoogwaardige materialen waardoor uw hor voor deur jaren meegaat.

Weersbestendig en onderhoudsvrij

De plissé muggendeur is onderhoudsvrij en kunt zowel buiten als binnen gebruiken. Als u de plissé muggendeur buiten in gebruik heeft is het raadzaam regelmatig de ondergeleider te ontdoen van vuil. Hierdoor blijft uw plissé muggendeur probleemloos werken. Ook op zoek naar een manier om muggen via het raam tegen te houden? Dan is een muggenraam misschien iets voor u.

Eenvoudig op te bergen

De plissé muggendeur is ook zeer eenvoudig te verwijderen. Door middel van handige montageclips kunt u de muggenhor op maat opbergen voor de tijd dat u hem niet nodig hebt. Terugplaatsen is ook zeer eenvoudig.

> Bestel nu een inzethor raam en profiteer van gratis verzending!