Inklemhor op maat: Gratis bezorging!

Een inklemhor is ideaal wanneer u in het bezit bent van een raam met een draai-kiep mechanisme, dan kunt u heel mooi een inklem hor in het kozijn plaatsen. Bij Horrengigant maakt u nu een hor op maat met de eenvoudige horrenconfigurator. Hiermee stelt u uw ideale inklemhor samen: een hor op maat als het ware. 
De configurator begeleidt u door het bestelproces van uw inklemhor. In verschillende stappen geeft u aan wat voor soort inklemhor u nodig heeft. Een inklemhor op maat is zo gemaakt! 

INZETHOR KLEMMEN

Daarbij kunt u ook de keuze maken voor inzethor klemmen. Heeft u nieuwe horren klemmen nodig? Aarzel dan niet over een klem inzethor en kijk op Horrengigant voor een nieuw stel inzethor klemmen. Met nieuwe inzethor klemmen zal uw inklemhor stevig in of op de dag te monteren zijn. 

Type hor Inzethor 20 mm Inzethor standaard Inzethor 42 mm
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 85,-  ✓ vanaf € 65,-  ✓ vanaf € 85,-
  Diepte  ✓ 20 mm  ✓ 35 mm  ✓ 42 mm
  Kwaliteit  ✓ Sterk  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 7 RAL standaardkleuren  ✓ 11 RAL standaardkleuren  ✓ 6 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ Binnen een week  ✓ Binnen een week  ✓ Binnen een week

Draai-kiepraam

Een inklemhor past in vrijwel ieder raam wat naar binnen opendraait of kiept. De dunne flens van de inklemhor zorgt ervoor dat de inklemhor zich klemt tussen het raam en het kozijn. De inklemhor wordt voorzien van kunststof klemveertjes om de hor naadloos te laten sluiten in het kozijn. Schroeven of boren in het houtwerk is hierdoor overbodig geworden.

Gemakkelijk uitneembaar

De inklemhor is eenvoudig in en uit het kozijn te nemen. U trekt de inklemhor gemakkelijk uit het kozijn waarna u de inklemhor in de winter kunt opbergen. Voor kunststof kozijnen zijn er speciale inklemhorren met een metalen veer die de inklemhor op zijn plaats houdt. De inklemhorren kunnen ook geplaatst worden als hor in een camper.

Verschillende kleuren profielen

Een inklemhor is verkrijgbaar in verschillende standaard RAL kleuren, maar u kunt uw inklemhor in iedere gewenste kleur laten uitvoeren. De profielen van de inklemhor is altijd van aluminium waarna deze gepoedercoat wordt. Hierdoor is de inklemhor verzekerd van een mooie en harde laklaag die jaren meegaat.

Stel ook snel uw  samen!

Voordelen van Horrengigant

Het gaas van de inklemhor is rotvrij en kleurvast. Onze inklemhorren kunnen elk weertype doorstaan. De inklemhor is daarom praktisch onderhoudsvrij. Gaat u bij ons uw horren kopen? Dan profiteert u van meerdere voordelen: