Muggenraam

U zoekt een muggenraam? Muggenramen zijn er in diverse uitvoeringen. De muggenramen zijn zowel in het kozijn (in de dag) als op het kozijn (op de dag) te plaatsen. Een ideale oplossing voor draai/kiepramen en naar buiten draaiende ramen.
Type hor Raamrolhor BASIS Raamrolhor TZIPPA Raamrolhor Deluxe
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 92,-  ✓ vanaf € 152,-  ✓ vanaf € 152,-
  Bediening  ✓ Goed  ✓ Best getest & degelijk  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Basic  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 3 RAL standaardkleuren  ✓ 8 RAL standaardkleuren  ✓ 5 RAL standaardkleuren
  Gaasopsluiting  ✓ Nee  ✓ Ja  ✓ Ja
  Levertijd  ✓ 5 werkdagen  ✓ 5 werkdagen!  ✓ 10 to 15 werkdagen

Vele uitvoeringen

Muggenramen zijn er in vele uitvoeringen. Voor elk type raam bestaat er een muggenraam. Een muggenraam op rol noemen we een rolhor. Dit soort horren zijn voor normale ramen uitermate geschikt en kunnen ook buiten geplaatst worden. Ook voor schuine dakramen zijn rolhorren ideaal. Hor kopen? Klik dan snel verder!

 

Muggenramen op maat

Heeft u een kantelraam, dan kunt u met een inzet hor de muggen buiten houden. Een inzethor wordt tussen de kozijnstijlen geklemd waardoor het raam nog altijd te bedienen blijft. Naast muggen zijn vliegen de vervelendste insecten die het huis binnenvliegen. Het is daarom ook verstandig om deurhor te nemen. Bekijk eens de Plissé hordeur voor de beste horren!

Een muggenraam dat u op het kozijn voor een open raam plaatst, noemen we ook wel een voorzethor. Deze is geschikt om voor ramen te plaatsen die minder intensief gebruikt worden. Eenvoudig te plaatsen en uit te nemen op het kozijn. 

Bekijk ook de insectenhorren!