Plissé raamhor op maat gemaakt: Gebruik de configurator!

Twee soorten plissé raamhorren

Er zijn twee soorten plissé raamhorren: inzet plissé raamhor en een voorzet plissé raamhor. Een inzet plissé raamhor past alleen in draaikiep-ramen. Een voorzet plissé raamhor past in ramen die naar buiten draaien, naar binnen draaien, schuiframen en dakramen.

Type hor Inzethor raam Plissé Voorzethor raam Plissé
  Prijs vanaf  ✓ € 244,92  ✓ € 201,24
  Maximale B x H  ✓ 2000 x 2800 mm  ✓ 1800 x 2800 mm
  Kwaliteit  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 10 RAL standaardkleuren  ✓ 4 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ Binnen een week  ✓ 4 weken!

U bestelt heel eenvoudig een maatwerk plissé raamhor via onze handige configurator. Voor meer product informatie over onze plissé horren bekijkt u onderstaand filmpje.

Een plissé raamhor is een hor die u zelf eenvoudig kunt plaatsen. Een raamhor plissé past in vrijwel alle raamkozijnen, waaronder kiep-kantelramen. Een plissé hor raam is 100% maatwerk. De plissé raamhor op maat kunt u eenvoudig bestellen en online zeer voordelig bij ons aanschaffen. Onze plissé raamhorren op maat zijn hoge kwaliteit! Maar, u schaft niet alleen een kwaliteit plissé hor raam aan, maar ook een hor dat zorgt voor comfort. Met een plissé hor raam kunt u heerlijk genieten van een verkoelend windje hoogzomer en van een fijne ventilatiestroom in andere jaargetijden. Een plissé hor raam zorgt naast comfort ook voor een verbeterde luchtkwaliteit in uw woning.

Een plissé raamhor op maat is zo besteld met onze online tool. Met de horrenconfigurator stelt u uw ideale plissé raamhoor op maat samen in een handomdraai. Binnen afzienbare tijd kunt u genieten van uw raamhor plissé en het comfort van deze hor ervaren. Bestel nu uw raamhoor plissé voordelig bij Horrengigant!

Veel gestelde vragen

In welke kleuren kan ik mijn plissé raamhorren bestellen?

U kunt uw plissé raamhorren in verschillende RAL kleuren verkrijgen. Wij bieden 10 verschillende standaard RAL kleuren aan. Daarnaast kunt u ook een RAL kleur van uw voorkeur invoeren. Zo kunt u zelf uw ideale hor plissé raam samenstellen.

Hoe onderhoud ik mijn horren?

Het grote voordeel van plissé raamhorren is dat ze praktisch onderhoudsvrij zijn. De hor plissé raam is bestand tegen elk weertype zoals wind, hagel en regen. De plissé raamhor blijft in prima conditie. Voor de rest wordt het wel aangeraden om regelmatig een doekje over het profiel te halen om zo de levensduur van uw hor plisse raam te verlengen.

Hoe berg ik mijn horren op?

U kunt de plissé horraam eenvoudig zelf verwijderen. De hor is simpel uit het raam te halen en op te bergen. Terugplaatsen is hierdoor net zo eenvoudig. Berg de hor op in de kast of in de schuur.

Insecten buiten de deur houden

Heeft u veel last van insecten tijdens de zomer? Met bijvoorbeeld vliegendeuren houd je de insecten buitenshuis. Dit brengt een hoop comfort, vooral bij het in en uit lopen van de woonkamer richting de tuin. Een plissé raamhor is daarvoor ideaal. Insecten zijn lastig om uit het huis te houden, een hor kan niet alles in zijn eentje aan. Daarom willen wij jouw graag helpen met het buiten de deur houden van insecten. We beginnen bij wat niet werkt, dit zijn de grootste fabels:

 1. Citronella
 2. Geur- en geluidsapparaten
 3. Water bij een raamopening
 4. Alcohol in je lichaam
 5. Extra douchen voor het slapen gaan
 6. Tocht- en luchtverplaatsing
 7. Licht tijdens het slapen

Alle bovenstaande fabels werken niet tegen muggen. En zo zijn er waarschijnlijk wel meerder fabels die niet werken. Tips die wel werken tegen muggen? Deze werken het beste:

 1. Klamboe
 2. Muggenlamp
 3. DEET (muggenbestrijdingsmiddelen)
 4. Elektrische vliegenmepper
 5. Draag kleding tegen muggen

Maar het allerbeste tegen insecten is toch de plissé raamhor.

> Bekijk ook eens de inzethor en plissé hordeur: Ideaal om insecten buiten uw huis te houden!

VEEL GESTELDE VRAAG: WAT IS EEN PLISSE ROLHOR?

Een veel gestelde vraag over de plissé rolhor is; wat is een plissé rolhor? Veel mensen denken dat een rolhor in plissé vorm te verkrijgen is. Niets is minder waar. Een plissé rolhor bestaat namelijk niet en dit is in de toekomst ook praktisch onmogelijk daar plissé een stof is dat gevouwen wordt, in plaats van gerold. Horrengigant beschikt wel over een plissé hordeur voor schuifpuien. Hier heeft het plissé de mogelijkheid om bij het openen van de hor weer in de cassette gevouwen te worden.