PLISSÉHOR VOOR RAMEN

Deze strak vormgegeven plissehorren voor ramen zijn zeer eenvoudig zelf te plaatsen. Ze passen in vrijwel elke kiep- en kantelraam kozijn. De plisse raamhorren worden volledig op maat afgewerkt zodat ze perfect in uw raam passen.

Type hor Inzethor raam Plissé Voorzethor raam Plissé
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 244,92  ✓ vanaf € 201,24
  Bediening  ✓ Goed  ✓ Best getest & degelijk
  Kwaliteit  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 10 RAL standaardkleuren  ✓ 4 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ Binnen een week  ✓ 4 weken!

RAAM PLISSÉ HORREN OP MAAT: GEBRUIK DE CONFIGURATOR

Bij ons kunt u uw raam plisséhorren zelf op maar samenstellen. Met behulp van onze eenvoudige configurator doet u dit binnen een paar minuten.

 1. Kies de toepassing van uw plissé raam hor. U heeft de keuze uit:
  - Draaikiep raam
  - Dakraam binnen
  - Draairaam naar buiten
  - Schuifraam
 2. Kies het type hor
 3. Vul de maten van uw Plisséhor in

Afhankelijk van de toepassing kunt u bij stap 3 extra velden invullen die van toepassing zijn voor dat type raam.

VERSCHILLENDE MODELLEN PLISSÉ RAAMHORREN

Raam plissé horren zijn uitermate schikt voor draai- en kiep ramen. Uw raam kan zowel blijven draaien als kantelen, uw hor kan blijven zitten. Wenst u het raam te openen, dan kunt u de hor laten zitten en schuift u het plissé gedeelte eenvoudig op. 

De profielen van de plissé raamhorren zijn gemaakt van aluminium en in diverse standaard kleuren gemoffeld. Uiteraard is het ook mogelijk om uw plissé raamhor in ieder gewenste kleur te laten moffelen. De kunststof onderdelen van de plisséhordeur zijn van hoogwaardige materialen waardoor uw plissé raamhor jaren meegaat. 

Heeft u ook al eens onze inzethor op maat bekeken?

ONDERHOUDEN EN SCHOONMAKEN

Het onderhouden van plissé raamhorren is vrij eenvoudig. De plissehorren kunnen blijven hangen bij bijna elke weersomstandigheid. Wind, regen, hagel of harde wind, de plissé raamhor blijft in prima conditie. De plisséhordeur is ook zeer eenvoudig te verwijderen. De hor is als geheel uit het raam te nemen en handig op te bergen. Terugplaatsen is ook zeer eenvoudig.

Bekijk ook eens de raam voorzethorren